Thursday, February 17, 2011

~Alhamdulillah..Menang Cabutan Bertuah sempena KRISAK~

~No 3 yang Bertuah!~

Assalammualaikum wbrt,
Wow!Hadiah apekah itew..??
Tentu anda tertanya2kan??
actually ni hadiah time cabutan bertuah mase Meting KRISAK ri tu..
bajet dapat yang paling besar..tp yg ni pun jadik lah
lebih bek yg ni de dr xdpt langsung kan?AUuw!

Puas makan kt opis bende nie,di saat  tgh tension dek keje yg menimbun ape lagi capai la 1 2 biskut..kruk krak kruk krak Nyum2..cume tang air tu jep xusik lagi..manis la..xminat lagipun xlok mkn bende manis,
leh menukar ke arah kes  kesihatan yg xelok..

Mase menang bende ni, agak terkejut, sbb xpena la sepanjang life ni dpt cabutan bertuah..haha
No:3  di panggil dlm 3 kali time tu..huhu Last2 baru tersedar "eh..No 3 ker??" PTN menjawab "hah..No:3"
"eh..eh..tu no saye.."hahaha malunyer... Habis diketawakan oleh PRN...Adehhh....sempat gak la mulut ni membebel kat depan "heheheh...saye xpercaye la saye leh dapat...hihihi" sengih cam kerang busuk..haha
PRN lak gelakkan kite sampai ke telinge kite tgk..huh~

Anyway..Sesetengah rezeki mmg kita xsangka kan? Namun Allah itu Maha PEmurah,
Kita sebagai Hamba-Nya jgn sesekali lupe utk bersyukur..
ALHAMDULILLAH...

2 RakaN SayE:

KnoRe AzieYmAh said...

hehe..
oklh tu...
tp tebaloi??
sedap x??
kongsi..

Mis iQa (^_^) said...

berbaloi la disaat ujung bulan nie...haha
sedap!! azie best la lg besar hamper!!

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace