Saturday, February 12, 2011

~DaLAM DiLeMa~

~huh... Everything is about Costing~ 


Assalammualaikum,
Huh.......RINDU la nak blaja balik, lebih2 lagi saye rase xcukup utk berada di stage ni je,
tapi apakan daya, banyak perkara yang perlu dipertimbangkan bile duduk jauh camni.
Yess..Everything is about Costing..
Masalah utama saye adalah cost .
Kuching-Samarahan around 45 minit rasa-rasanya ni tanpa "jam" kot nie..
kalau hari2 berulang alik,minyak kete & habes klas malam2 punyer nak patah balik perghh hari2 camtu sakit woo..sok pagi lak keje..hurm..Actually dr segi masa saya xkisah sgt, cume costing + duit yuran, xlarat la nak pinjam PTPTN lagi..Tambahan pule jadual kerjaku yang tak menentu, kekadang ne keje luar..
Anyway sebenarnya tu 1 Cabaran bagi mereka yang kerja sambil Belajar..
Tapi saye pentingkan Costing that is why until now i'm still waiting ..
Harap2 dapatlah tukar Semenanjung
Lehla sambung blaja balik.. (^_^)
~AMIN~

~I Miss All This so Much..Much..Much!!!~


Hurmm...RINDUnyer dgn buku-buku macam nie..
Teringat lak buku time blaja DIP dulu..(^_^)
xpe, Insya Allah, pindah je Semenanjung nnt, 
perkara pertama adalah "sambung Blaja"..Insya Allah...
"Ya Allah..Permudahkanlah Urusanku.."

~AMIN~

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace