Saturday, April 2, 2011

~Memenuhi aktiviti di hujung minggu!~

~Program Sejiwa Senada - Perasmian~

Assalammualaikum!

Hai lamenyer xupdated blog ku ini...
Wow! happynyer gambar diatas! hahaha puji sendiri..
Time ni ari sabtu, besenyer kalo x ke opis diriku ini akan berada di rumah sepenuh masa kalo diajak kuar jenjalan baru kuar bsama sahabatku Cik Samarahan.

Perghh.....panas terik tol lah..rase terbakar je badan ni..
tp dek kerana tanggungjawabnyer pasal daku rela hati pergi menjengah 
Majlis Perasmian Sejiwa Senada ini.Yang Bestnyer bsama rakan-rakan yang happening ini cume kekurangan sahabat saye seorang lagi Cik Samarahan, Tp xpe kerana die ada tanggungjawab pergi berkursus 
*Argh!nama ku tak dibenarkan pergi..Cis!* .

Punyerla lame ucapannyer...panasnyer rase, kaki dah xsabar nak bgerak jenjalan kat booth lain-lain Jabatan Kerajaan kat luar sane. Akhirnya hampir kol 12 tamat sudah ucapannya.Yeaaa..Jom cepat kuar dr sini..
Jalan punyer jalan singgah ler kat Booth SPRM.. ade la uncle yg jage booth tu die pelawa jengah booth die, nak aje daku bertanya soalan paling Laser time tu.. "Bang...ada kerja kosong tak?" hahaha
Malangnya tak terkeluar lak soalan tu, time tu dah simpan siap2 dah Tag nama jabatan yg tgantung dileher ku ini kang xpasai2 buruk pula nama Jabatan tempat ku bekerja..hihihihi Dulu dapat keje SPA xnak..
Hahahhaa nak sangat wat keje Akaun..skang amek..duk la kamu kat seberang laut tu..hihi
Anyway..I'm happy to be here ok!! Yeepiii Best2!

Singgah pula ke booth Jabatan Pelancongan..
Cik Siti mmg pantang jumpe item2 jualan pasaran..kompem benti singgah utk perhabes duit.. hoho
daku & azie lak sibuk "shopping Pamplet" hahhaha
Ntah bile la nak baca.. "uii Azieee Bace ker?" amek pamplet dah mcm nak berniaga dah...kui3
 Cik Liza lak mmg suke menyinggah di booth2 yg de kat sane sampai hilang2 lah xjumpe die di tengah2 org ramai tu..seb bek daku agak tinggi ,skali angkat tangan je die dah nampak lokasi kami..
hahahha Kelakar betullah!

Lastly kami p ler Booth Jabatan Kami.Sesungguhnya daku sangat berbangga melihat kemegahan Booth kami disana.Penat lelah berpanas & pembelian selipar RM7 ku berbaloi jugep!sesungguhnya saya sgt bersyukur dapat bkerja disini..

Kengkawan sume..JOM lah meluangkan masa dihujung minggu dgn aktiviti yang berfaedah yep!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace