Monday, June 27, 2011

1 kali 1 Bulan..HEEE


















Assalammualaikum!
HEEHEE....
time ni ari Sabtu agak2 pas Asar kami dah sampai pun kt tempat yang agak best untuk lepak + sejuk a.k.a Air cond!! Plan kami mengejar promotion produk Make Up Brand STAGE. huhu klasss u..
Antara Produk yg tgh promotion ri tu terdiri daripada Foundation, Lipstik, eye liner,blusher.
Niat di hati nak bli Foundation tp xjadi sbb nak budget sket kot2 la ade something yng lebih penting yang memerlukan duwet kan.tp ingat nak patah balik sane nak bli gak,setelah berfikir 2 hari...huhu

Setelah penat berjalan akhirnya kami singgah la makan kat Sugar Bun. Kat Sarawak ni dulu Sugar Bun adalah No:1 sbb time tu KFC tak masuk lagi..Now Sugar Bun ni nampak hidup disesetengah tempat jerk misalnya kat gambo atas2 nie..hehe Lunch agak sedap makan ikan goreng..laapooo..

Pas makan rase nak tgk wayang cerite seram, sebenarnyer saye xla pemberani sangat namun kengkawan nak tgk kite ikotkan jel.. hihi namun nasib kureng baik time yg da kol malam 8.30, so bile lak nak baliknyer..dibatalkan then bulan 7 ni dijangka akan tgk wayang balik sbb byk gak la cerite yg best2 akan ditayangkan, tak saba lak rasenyer..

Walopun penat berjalan namun Best bersama kengkawan sekalian..
Next 1 kali 1 bulan kite P lagi yeh kawan2!!

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace