Saturday, August 6, 2011

Berjalan lagi laa kite!

 Pasar Filipina, Kota Kinabalu, Sabah

Hahaha... ni laa die... Pasar Filipina tempt khas utk bergambar..huhu

Salam
Seriyess...seronok keje sini...
Merata ler kite berjalan taw!
Gambar ni ni ambil semasa di Kota Kinabalu, Sabah..
Pad 21/7-24/7/11 ri tu... time ni ade Kursus Pengurusan Kewangan..BEST!! hehehe t wat lah kat tempat lain laks yer!!jgn lupe bubuh name sayep yer! Bersame2 saye tu adalah kak hani, die CC sayer... Seronok kan kite berjaln habes kat sane?! hehehe  Weeee......Xsaba laks tunggu next Kursus!

okeh2.....ni kat Pasar Filipina...
Memang banyak giler boleh dibeli wat makan n buah tangan..
Antaranya ikan masin,sotong,ikan n eh banyak la.. xterkire...
Tapi yang bestnyer kat sini boleh la kite beli barang2 macam gelang, brooch daripada Mutiara Asli.
Kalo pandai tawar dapat la murah.. kat kawasan sini berhampiran dengan laut! n leh jenjalan dengn family mahupun Cik Abg...hehehehe tapi xpe la xde rezeki untuk berjalan bersama-sama mereka kat sini..Insya Allah suatu hari nanti... ^^ ni dah kli ke-2 datang sini dulu bersama family... ^^ Insya Allah dengan Cik Abg laks nnt yeh...


Pantai yang diambil di KK tempoh hari..Seriyes gambar ni x di edit!! diulangi X diedit!!
Time ni rase terpukau dek keindahan pantainya...sangat2 cantik!!



Waktu ni dah hampir menjelang senja, laut semakin surut... ^^
BEST berjalan di tepi pantai bersama-sama kawan2...

Sebenarnyer banyak lagi gambar di ambil tp de kat HP kawan.. nnt sye upload lg yeh!!
Banyak gak tempt ri tu berjalan, pas habis kursus dlm kol 5 ptg tu trus salin pakaian nak p ronda2.
Terime ksih kat driver KK sebab banyak bersabar melayan kerenah kami! hahaha
Banyak songeh betol kami time tu, tp walopun dalam 4 hari jep kat sane kami dah dapat berjalan kat tempt2 yg pemes di ane... xpe t kite amek lg gambar kat kwan kiter yeh! 
Sekian dulu!! Daaaaaa

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace