Monday, August 22, 2011

Selamat Menyambut Hari Rayer!!

Teringat time Kecik2 dulu

Assalammualaikum..
1...2...3....Alhamdulillah xsaba nak tunggu 25/8/2011 sbb??
Balik KL la beraya kat sane, N bertambah2 syukur lagi Raya tahun ini di anugerahkan nikmat kehidupan
yang bahagia,sihat tubuh badan,panjang umur kepada 2 org Ibu bapaku juga adik & abang2ku.. 
Alhamdulillah juge dianugerahkan kekasih hati.. (^_^)

Xsaba balik ni untuk berbuka pose dgn ahli keluarga juge kekasih hati... ^^
Mak & adik dah cop dah t nak g jenjalan same2 kat TAR.. katanya saje nak jenjalan cuci mata..ye ker tu nak jenjalan cuci mate jer...hahaha

Tahun ni xtahulah nak beli ape..
Baju? Kasut? Tudung? entahla.. sbb rasenyer nak beli baju dah de dah wat pe nak banyak2, kasut? elok lagi kat rumah tu, Tudung? wat pe lak baju xbeli tudung pun xder la kan.. Kuih raye? hurm..kite ni spesis xmakan kuih rayer, manis sangat rasanya..xelok untuk kesihatan, langsir? tahun ni raye kat Kampung watpe lak nak tukar langsir elok berseri2 jep lagi kat rumah tu.. Waa..... nak beli pe ni??
melainkan untuk adiku yang tersayang nak belikan pe die yang die nak raya tahun ni janji kene kuar same2 baru dapat..huhuhuu

Bab duit raye lak kite ni xde sedare yg kecik2 sume dah keje..
So xde la nak spend banyak mane pun untuk duit rayer tu..
Tapi pemikiran ni duk la ligat berpikir nak perhabes duit..hish2...
Jimat sket leh wat Kahwin... ^^

Okeh la..
Saye nak ucapkan selamat menyambut hari raya kepada rakan taulan
juga ahli keluarga sanak saudara... saya mohon ampun dari hujung rambut hingga hujung kaki
tersalah kata berbekas dihati...
saya hanya insan yang lemah yang sentiasa melakukan kesilapan...
SELAMAT HARI RAYA KAWAN2!!

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace