Saturday, September 17, 2011

Bertudung VS Tak Bertudung

Assalammualaikum..
ari ni kite try tukar style..
Raya lagi?yup mmg masih dalam mood raya, tp de 1 story yg saye
nak kongsikan bsama2 anda..Marilah kita jadikan kisah ini sebagai
renungan buat kita bersama..




Bile bace Komen2 ni kan.. Rase tertanya2 sapekah "muslimah" itu..ingin
rasanya dijejaki..Manusia mmg byk berdalih namun manusia kalah dgn agama Allah swt..

Friday, September 16, 2011

Bile Sarawak Beraya ...

 ecece...konon2 feeling2 la kan...huhuhu
mesti pelik time ni bukn rayer pertama k, ni dah syawal ke berapa dah...tp style sini mreka wajib pakai baju kurung even sampai akhir syawal pun...
anyway mmg best! terase semangat raya!










Time ni kat laut kawasan kapal2 besar lalu.. cantiknyer!! saye suke!!









Assalammualaikum,
SELAMAT HARI RAYER!!
hehehe...masih lagi xhilang mood rayer..
mana taknya kat sini mmg kemeriahan sambutan raye mmg BEST!
sampai sekarang pun msih lagi dengan open house dan jemputan raya dari kawan2..
Kene pulak dgn kawan2 yg gila2 jugk.. hurmm..mmg kecoh lakan!

Gambar di atas diambil di Muara Tebas,Bako kuching Sarawak,
disini terletaknya kampung slh satu staff kami, mmg xcited sbb dekat dgn laut / pantai!!
Cantiknya!! berpeluang tgk kapal2 yg besar lalu, kirenyer kawasan laut dalam la..
Terima kasih kpd rakan kami tersebut! lauk sedap n 1 perjalanan yg xmenjemukn... ^^

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace