Monday, January 2, 2012

Bile diri dah giler Gadget ......




Assalammualaikum,
Wah!! Boleh jadik Giler tgk menatang atas ni!
Apakah itew? ini bukan TV bergerak okeh! Jangan salah paham!
menatang atas ni namanya SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 !!
Cun gilerr!!!

Bende alah atas ni merupakan koleksi seterusnya pilihan hatiku
selepas Blackberry okeh!
Tik..Tok....Tik.........Tok tu bunyi mase per saat..
Maknenyew bende ni xlame lagi lah! hahaha mesti ingat dah adew kan??
Mahai ni.. kalo nak di ikotkan bleh dah beli, tapi duit yg de untuk bende2
len yg lebih penting!Pssttt....... ade lah yg lebih penting! hahahah

Usha2 punya usha Celcom,Maxis,Digi pun de Pakejnya...
Tapi sey berkenan kat Celcom!
Sbb den suke dgn servis Celcom ni.. Okeh la xpena ade masalah sepanjang
sey jadi Customer die...

Mesti korang tertanya2 ape laaa fungsinya kan?kan? untuk tgk TV ke?haha
Xlah..banyak jugak, ibarat mcm notebook yg leh dibawa kemana2 saja,
bagi mereka yg giler internet mcm sey ni sesuai la.. huhu
Kekadang tu bile naik Flight bosan tahap giler ngadap cermin kat sebelah
yang dr awal sampai akhir awan je manjang , mmg la cantik tenang je rase
Ciptaan-Nya, tp bile dah x ngadap cermin ngadap org sebelah,
ishh...muke seriyess giler...Takot lak nak pandang,
Pandang Pramugari + Pramugara lak manjang menyegih je dorang,
Serbesalah pulak nak pandang lelame, sbb kesian tgk dorang kene sengih2
kat sey.. Alih2... Buat2 Tdo yang lelame2 betul2 tertido...Adehh
Pastu kaki kejang sesampai je kt tempat mendarat, mane taknya
Hang ingat Flight tu leh men guli kat atas tu? kalo x g tandas duduk
balik kat seat.. adohh... Bosan nya!!
Jadi Bende alah ni lah terbaik utk menghilangkan kebosanan,
Bosan2 leh dgr lagu, leh main games, huhu... okeh x alasan
sey untuk beli menatang tu? hahaha okeh la kan?kan?

Kalo kome2 sume nak tau la kan specifications nyer,
Klik la kat sini Keistimewaan/Fungsi2 Samsung Galaxy Tab 10.1
Pas dah bace kome2 sume paham2 la k.. & maybe de yang ari ni gak p Beli..
Pssttt...Kad kredit keerr?? haha xmo2... Jangan amalkan berhutang
pakai Kad Kredit k... Hidup mesti TUNAI okeh!
Biar lah kite ni di gelar agak lembab dlm mengenali gadget2 terkini
asalkan pembelian gadget2 tu secara tunai..haha KO HADO??

Okeh2...
Tangan dah penat Menaip...
C U Soon !! Daaa...

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace