Sunday, January 1, 2012

Selamat Datang 2012!


Assalammualaikum...
Rasanya tak terlambat lg utk ucapkan selamat tahun baru kpd sume kengkawan...
Malam td ingat nak updated Blog tp malam td banyak lak cerite best2 yg menanti...huhu
Bile sebut tahun baru jep malam tahun baru tu mcm2 la bunyi-bunyian yang kekadang enak didengari..
Tp kat umah ni la kan, kite dah xdpt nak bezakan bunyi mercun ke bunyi bom..haha
agak nya kalo bom ke hape ke mesti relax je duk dlm umah sbb ingatkan bunyi mercun.. takot lak
malam td... jiran sebelah ni lak org cine, time maghrib sampai la malam ber karaoke dgn syok nyer kat
sebelah...tp bile umah kiteorg de masalah paip ri tu bunyi air bising sket la die dh kecoh2 kate umah
kiteorg bising..hehehe klakar betoi la ..

Okeh2...
Sebut je tahun baru rasa nak naik boring bile org2 sume sibuk berazam2...
Tak salah pun sbb tu masing2 kan..
Tapi kite kan, alhamdulillah azam2 tahun 2011 sumenyer tercapai dgn Izin-Nya..Alhamdulillah..
de azam tahun 2012 ni ade beberapa..hehehe RAHSIA.... tapi mmg akan ku gapai satu persatu...

Alamdulillah...
pada tahun 2012 ni kite masih mempunyai ahli keluarga yg bahagia, mak, ayah, along,angah, afiq, kaklong, kakngah.. kesihatan yang baik n keselamatan yg dibawah perlindungan-Nya..
Moga bukan sahaja di tahun 2012 ni je saye rasai semua nikmat ini, moga Allah SWT
sentiasa memberikan nikmat ini untuk selamanya..

Amin ya Robbalalamin....

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace