Monday, February 13, 2012

Alhamdulillah..... Semuanya adalah dari-Mu

Assalammualaikum,
Terlebih dahulu ingin dipanjatkan rasa syukur yang teramat sangat
atas rezeki + dimudahkan segala urusanku oleh-Nya..Alhamdulillah...



Kata orang Perkara baik elok diberitahu...
Nak kongsi rasa gembira yang teramat sangat sbb permohonan
untuk sambung belajar ari tu lulus!

syukur!

Rase X-cited sangat2... xsaba nak belajar balik..
oh ya.. Klas ni kite panggil PLK (Pengajian Luar Kampus) ,
Kursus Ijazah Sarjana Muda Perakaunan..
Cite2 nak jadi...... hehehe... korang pun tahu kan?? =)


dan............


Tukar Tempat Keje!!


dari Kuching Sarawak ke Kuala Lumpur..
Harap2 dapat la keje kat KL, sebenarnyer xde la sibok kt HQ
tu.. tp dah rumah dekat KL kan mestila nak dekat dgn rumah..
+ nak belajar balik, so KL adalah tempat yg strategik..
moga dapat la kat sana.. Fuh~ nak hantar ni surat ni kat KL...

Ya Allah... Permudahkan urusanku lagi...
Amin....

Friday, February 3, 2012

Minum Milo Anda Jadi Sihat & Kuat ... Yeay!


Assalammualaikum,
Goooallll !! yeay! Menang lagi!
Nak selalu menang minum la MILO! haha
Mornink! Mornink!
Ni la namanya Air Milo Kotak hehe tau x?? mmg la tau korang tau
ni tgh bagitau kt orang yg 'Pes time' jumpe Milo.. huuhu

Di pagi hari tekak terase nak minum Milo sejuk, nak singgah
kedai pepagi xbukak lagi tekak makin kering perlu di basahkan..
1 Kotak RM1.50 bli la 3 kotak pastu dapat Free Pencil Case weee...!!
Thank You Nestle!!

Neutrogena yang BEST!

Assalammualaikum,
wah...lamenyer x updated blog..huhu
hehehe... ari ni nk cakap pasal 1 produk yg saye dah lame gunekan...
namanya Neutrogena Deep Clean mcm kat gambar atas tuh..nampak x?nak
besarkan lagi ke? kalo xnampak gak maknenyer tu kene p cek mate bubuh power tebal2 okeh!

Pencuci muke ni BEST!! buih2 sabun pun lembut + halus je..
Bab2 mencuci kulit tuh kompem pas cuci rase ringan je taw!Bersih je rase + segar.
pencuci muke ni berupaya membuang minyak2 muke + make up2 yg korang
gune sehari suntuk tu + habuk2 yg korang xnampak..hasil pas cuci... BEST!

Time ni Lunch Hour Guardian kat blakang opis je singgah p beli,
bertuah lak ari tu tgh de promosi RM12.90 xsilap harganya + Free Masker!
Yeaayy! Xsaba nak gune Masker FREE !! hihii

Korang xcaye..try la gune dulu...!
pastu baru tahu!

Ok daaa!!

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace