Thursday, January 31, 2013

Outstation at Tasik Banding, Grik Perak

Assalammualaikum,

31/01/2013 ari ni sebelum bertolak ke destinasi dah siap2 closing account..
Yeeepiii...Syoknye outstation! okeh 1st thing outstaion ni bukan sebab kursus, tp sebab ada mesyuarat Pelan Tindakan 2013. Ape? xpaham?? okeh2.. mesyuarat ni tentang perancangan/ strategi Pejabat aku sepanjang 2013 nie.. Kalau pada 2012, pejabat aku berada di tangga yg kedua daripada 30 pejabat2 RISDA lain. wahaha hebat an?? sasaran tahun ni berada di Tangga pertama! Okeh.. aku juge terlibat, kerja aku jd bertambah2.. Good aku sukeeee sanggaatt... Sasaran aku lak tahun ni nak kekalkan Pengurusan Aset Terbaik pejabat aku + nak tambah 1 lagi piala..iaitu... Pengurusan Kewangan Terbaik!! Aku xkire aku nak menang jugak. Sijil tu aku nak tayangkan kat Ruang pelanggan.. jadi tahun ni aku kena perkemaskan sume aspek supaya menang Kewangan Terbaik! Bangge2..huhu

Orang kata Tasik Banding ni cantik. aku xtau la.. sbb xpernah pergi..
Pastinya aku nak joint staff pejabat aku g memancing kat Tasik tu! dengan syarat nk pinjam joran die.. huhu
Yess.. Insya allah.. So pagi ni tgh tunggu Driver aku amek aku, sbb die p servis kenderaan pejabat. Aku kena g awal sbb aku nak usha tempat2 sana untuk meeting ni, kang pe2 aku jugak kena salahkan.. So aku nak mesyuarat ni berjalan dengan lancar,,huhuhu

OK BYE!



0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace