Thursday, January 24, 2013

Persiapan Perkahwinan



Assalammualaikum,


fuh! Nasib baik Closing ujung tahun aku dah bereskan. Exam semester 1 pun dah lepas! I'm Free!!
Yeaaahh... baru leh focus wat bende lain lak. iaitu...... ehem2... Majlis Perkahwinan yang bakal berlangsung, kalau ikutkan rase mcm lama lg , tp kena paham, butik2 bukan sume free utk ko!

Ari ni baru pas balik dari survey butik perkahwinan, rase macam kenan, tp baju simple je xde la, xgrand2 pun sbb tema kami rancang dengan Mr.F adalah tema SIMPLE. okeh..aku xkisah pn bab2 ni asalkan majlis selesai dgn baik & tetamu makan dengan kenyang.

Sebut bab kahwin, korang kalo nak kawen baik kumpul duit dari sekarang kalau leh patut korang kumpul duit saat mak korang baru pas lahirkan korang.. hahaha kalo umo start 20 tahun baru nak kumpul bole je, tp korang kena korban masa enjoy *shopping* korang.. bile g shopping kompleks korang kena bawak kain penutup matee. Ini tujuan spy korang xtergoda tgk brg2 kat sane. haha.. aku kawen ni kebanyakkan dr duit hasil kumpul2 + pelaburan yg aku wat kt institusi kewangan *perancangan kena betul* .

Pakej dah pilih, skang tengah tunggu Mr.F aku free dari kesibukkan kerjanya. *mcm anak raja lak busy manjang* hehehe... xpe xkisah sbb die pn xpena lupakan aku walau sibuk mana die pun.. Cayang kamu!
Pas kerja2 yang die xbereskan lagi tu selesai, baru la p skali dgn die pilih2 pelamin ke baju ke, pe ke.. Alhamdulillah nasib baik aku ni kategori tinggi la.. xkisah sgt nak pilih baju2 cume kena tambahkan berat badan lagi..hehehe *1 bulan target nak naik berat! cayok2*

Sekarang ni masa macam genting je aku rase, mcm xsempat nk wat sume stress pn dah mula nak dtg tp aku selalu lawan stress aku ni spy xdpt masuk dlm otak aku.kalo x mmg aku xleh wat kerja. Insya Allah aku selalu berdoa semoga segala urusan aku dipermudahkan oleh-Nya..

oh ya, Kad2 sume dah tempah. Tunggu nak datang kedai wat final check then baru kerja printing dimulakan. Xsaba nak tggu kad siap, Yee..mmg akui duit manyak digunakan bile sebut nak kahwin. So nasihat aku Menabunglah mulai hari ini..hehehe

Moga semua berjalan lancar dan dipermudahkan urusan oleh-Nya.. ^_^

0 RakaN SayE:

Post a Comment

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace