Tuesday, February 5, 2013

SAYANG

assalammualaikum !

Ari ni de Bengkel untuk mempelajari Sistem baru Kat HQ (Ipoh). ya.. maknanya aku jugak la yang kena jadi "Cikgu" kat Pejabat aku untuk mengajar kakitangan aku sume ttg sistem baru ni. Asal sistem je mmg la aku tambahan pulak aku ni pentadbir dlm carta organisasi aku. Tapi xpe.. aku xmerungut.. aku xkisah pn sbb ni mmg tanggungjawab aku. Sebenarnya nak story yg time on the way nk ke Ipoh aku terdengar lagu Shae-Sayang.. best lirik die.. Jom terjah!



Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

[Ulang dari awal]

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
 
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku
Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu

psstt... special untuk Mr.F .. (^_^)

Love is...
© ~DiARi hAti iNi~ - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace